Все буде Україна!

На гідроелектростанціях Дністровського каскаду відбулася низка семінарів з питань запобігання корупції

На гідроелектростанціях Дністровського каскаду відбулася низка семінарів з питань запобігання корупції

28-11-2019
У філіях «Дністровська ГЕС» та «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Укргідроенерго відбулася серія планових семінарів-лекцій щодо антикорупційних заходів.

Мета семінарів - підвищення правосвідомості та відповідальності персоналу станцій у сфері запобігання корупції, формування критичного ставлення гідроенергетиків до корупційних правопорушень та усунення ризиків їх вчинення.

Під час семінарів-лекцій розглянуто стандарти і основні процедури Антикорупційної програми ПрАТ «Укргідроенерго», норми етичної поведінки працівників філій, поняття корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією, а також відповідальність за порушення чинного антикорупційного законодавства України та вимог Антикорупційної програми Товариства.

В ході бесіди начальник служби з реалізації антикорупційної програми ПрАТ «Укргідроенерго» Юрій Ющенко сформував у гідроенергетиків розуміння вимог, стандартів та процедур Антикорупційної програми, а також критичне ставлення до корупційних правопорушень та, що надважливо, принципову активну позицію у разі виявлення правопорушень, пов’язаних із корупцією.

По завершенню заходів начальник служби з реалізації антикорупційної програми Товариства відповів на усі запитання співробітників філій.

Нагадаємо, нещодавно відбулася низка семінарів щодо запобігання корупції для філій Дніпровського каскаду.

Ознайомитися з Антикорупційною програмою та звітами щодо її виконання, положеннями про порядок роботи з повідомленнями викривачів, планом навчальних заходів з питань запобігання і протидії корупції, можна у розділі Діяльність. Запобігання корупції на сайті Товариства.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: