Все буде Україна!

В Укргідроенерго завершено проведення оцінки корупційних ризиків у 2021 році

В Укргідроенерго завершено проведення оцінки корупційних ризиків у 2021 році

09-12-2021
На підсумковому засіданні комісії з оцінки корупційних ризиків Укргідроенерго погоджено Звіт (ризик-реєстр) за результатами проведення внутрішньої оцінки корупційних ризиків.

У результаті проведеної роботи Комісією здійснено не лише ідентифікацію та оцінку корупційних ризиків, а й відпрацьовано предметні заходи, спрямовані на їх усунення чи мінімізацію їх можливого негативного впливу на діяльність компанії, а також визначено відповідальні за реалізацію цих заходів підрозділи Укргідроенерго.

Процес та етапи усунення чи мінімізації корупційних ризиків є складовою роботи не лише Служби з реалізації антикорупційної програми, а є інтегрованими у процеси діяльності усіх підрозділів Товариства, включаючи відокремлені підрозділи – філії, і перебувають під постійним контролем генерального директора та наглядової ради.

Нагадаємо, 9 грудня у всьому світі з ініціативи Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день боротьби з корупцією. Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції працівників, посадовців, керівників підприємства у своїй внутрішній діяльності, а також у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

В Укргідроенерго розпочала роботу Комісія з оцінки корупційних ризиків 

Енергетики взяли участь у семінарі з питань запобігання та протидії корупції

В Укргідроенерго проведено анонімне опитування працівників з антикорупційної тематики

 

Фотогалерея

Поділитися: