Все буде Україна!

В Укргідроенерго фахівці вдосконалюють знання антикорупційного законодавства

В Укргідроенерго фахівці вдосконалюють знання антикорупційного законодавства

26-09-2023
Під головуванням начальника Служби з реалізації антикорупційної програми відбувся семінар-нарада з фахівцями з антикорупційної діяльності філій компанії.

Учасники заходу обговорили основні результати виконання антикорупційних процедур на ГЕС та ГАЕС Товариства напередодні проведення внутрішньої оцінки корупційних ризиків у діяльності Укргідроенерго.

Зокрема, фахівців ознайомили з чіткими критеріями віднесення виявлених на філіях факторів ризиків саме до корупційних, а також надали рекомендації щодо проведення їх оцінки та розробки заходів, спрямованих на усунення чи мінімізацію можливого негативного впливу корупційних ризиків на діяльність компанії.

Управління корупційними ризиками є однією з вагомих складових антикорупційного менеджменту і процедурою, передбаченою Антикорупційною програмою Укргідроенерго. Вона покликана забезпечувати ряд превентивних заходів, спрямованих на запобігання вчиненню працівниками Товариства корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: