Все буде Україна!

Валентин Гвоздій: Нам необхідно приділяти увагу проєктам розвитку, які допоможуть компанії виробляти більше чистої енергії для України

Валентин Гвоздій: Нам необхідно приділяти увагу проєктам розвитку, які допоможуть компанії виробляти більше чистої енергії для України

10-10-2023
9 жовтня відбулося засідання Наглядової ради Укргідроенерго, на якому були розглянуто питання поточної роботи компанії.

У ході засідання генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота проінформував про роботу компанії та підготовку до осінньо-зимового періоду. В свою чергу, заступник генерального директора з комерційної діяльності Богдан Сухецький доповів про виконання фінансових показників в ІІІ кварталі 2023 року.

Окрему увагу члени Наглядової ради приділили питанню підготовки проєктів компанії, ознайомившись зі станом проєкту будівництва Канівської ГАЕС та поточною ситуацією щодо доопрацювання проєкту з урахуванням питань безпеки.

«Нашим основним завданням, як і раніше, є забезпечення надійності послуг як регулятора енергосистеми. Тому, крім поточної роботи, нам необхідно приділяти увагу і проєктам розвитку, які допоможуть компанії виробляти більше чистої енергії для України», - зазначив голова Наглядової ради Валентин Гвоздій.

Також відбулися засідання комітету з аудиту, комітету з питань управління ризиками.

 

Фотогалерея

Поділитися: