Все буде Україна!

Видатні імена гідроенергетики: Петро Качуровський

Видатні імена гідроенергетики: Петро Качуровський

03-02-2020
Ми продовжуємо серію публікацій про видатних гідроенергетиків України, завдяки яким у наших оселях з’являються світло, тепло та комфорт. Сьогодні ми розповімо про Петра Качуровського, який вже більше 30-ти років працює на Каховській ГЕС.

Народився Петро Володимирович 1 лютого 1960 року у селі Матусів Шполянського району Черкаської області. Після закінчення навчання в Київському політехнічному інституті за спеціальністю «Електричні станції» у 1988 році молодий спеціаліст влаштувався на посаду начальника зміни електротехнічного цеху Каховської ГЕС. З 1990 року він сумлінно працював начальником зміни станції, а в грудні 2014 року був призначений на посаду начальника оперативної служби, яку займає до сьогодні.

Під керівництвом Петра Качуровського оперативна служба своєчасно виконує планові завдання по обслуговуванню обладнання. За роки роботи він досконало вивчив устаткування гідроелектростанції, правила експлуатації та модернізації. Брав активну участь у введенні в експлуатацію обладнання на першому та другому етапах реконструкції Каховської ГЕС.

Під час роботи на станції гідроенергетик показав себе вимогливим як до себе, так і до співробітників та проявив себе грамотним керівником. А за чуйність, людяність та чесність має велику повагу у колективі.

Маючи безцінний багаторічний досвід роботи у галузі гідроенергетики, Петро Володимирович і надалі продовжує підвищувати рівень своїх професійних знань, котрі передає молодим спеціалістам, які прислухаються до фахівця.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток гідроенергетики Петру Качуровському неодноразово були оголошені подяки, серед нагород – нагрудний знак «Почесний працівник «Укргідроенерго».

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: