Все буде Україна!

Видатні імена української гідроенергетики: Володимир Забудько

Видатні імена української гідроенергетики: Володимир Забудько

14-12-2017
Продовження серії публікацій до Дня енергетика, про видатних гідроенергетиків України

ДО ДНЯ ЕНЕРГЕТИКА

Нещодавно ми розпочали серію публікацій до Дня енергетика про видатних гідроенергетиків України. У попередніх матеріалах познайомились з життєвим шляхом та виробничими досягненнями головного інженера Середньодніпровської ГЕС Владислава Семеновича Кучерявого та начальника зміни Каховської ГЕС Ярославу Михайлівну Бородаєнко. Сьогодні раді презентувати широкому загалу історію начальника електричного цеху Дністровської ГАЕС Володимира Павловича Забудька.

Трудова біографія відмінника енергетики України, володаря медалі «За працю і звитягу» Володимира Забудька розпочалась у гідроенергетиці у 1981 році на Дністровській ГЕС-1.

За роки праці брав участь у введенні в експлуатацію всіх гідроагрегатів ГЕС-1 та ГЕС-2. Згодом очолив колектив електроцеху на ГАЕС, адже активно цікавився новим  обладнанням та сучасною технікою.

Із 2009 року почав активно підіймати кваліфікацію. Розповідаючи про свою трудову діяльність, пан Володимир згадував як монтував обладнання ГРП-15,75 кВ і КРП-6,3 кВ, як під час налагодження дослідно-експериментальних пусків першого гідроагрегату довелось виконувати практично всі роботи, пов’язані з електрикою.

Сьогодні Володимир Забудько керує колективом електричного цеху, що налічує 21 працівника. Гідроенергетик з гордістю відзначає, що в його колективі під пильним та досвідченим оком фахівців мужніє і професійно зростає надійна молода зміна, якісно і впевнено приймаючи трудову естафету від досвідчених колег.

Варто зазначити, що в одному колективі з паном Володимиром працює його донька Тетяна ‒ інженером електротехнічної групи відділу обладнання філії.

Трудові династії енергетиків – запорука енергетичної стабільності та могутності країни!

Поділитися: