Все буде Україна!

Відбулося засідання Наглядової ради Укргідроенерго

Відбулося засідання Наглядової ради Укргідроенерго

03-08-2020
30 липня 2020 року відбулося чергове засідання Наглядової ради Укргідроенерго, під час якого було обговорено низку важливих для роботи компанії питань та підбито підсумки першого року роботи ради.

Під час засідання члени Наглядової Ради приділили  чимало уваги діяльності Укргідроенерго в умовах нового ринку електроенергії. Також учасники засідання обговорили поточний стан роботи Товариства в умовах наростаючого поширення коронавірусу.

Слід зазначити, що засідання відбулось з дотриманням усіх епідеміологічних норм та правил з метою недопущення розповсюдження COVID 19, а саме за допомогою засобів телекомунікаційного зв'язку.

За результатами зустрічі Виконавчому органу Товариства було надано ряд доручень та рекомендацій щодо реалізації заходів із забезпечення стабільної роботи компанії.

Перший рік діяльності Наглядової ради Укргідроенерго позитивно відзначився на роботі компанії. Було вирішено чимало важливих для підприємства питань та прийнято вагомих рішень, що поліпшують функціонування Товариства.

Довідка: Наглядова рада Укргідроенерго була створена у 2019 році в межах масштабної реформи корпоративного управління. Мета перетворень – побудова високоефективної операційної моделі ведення бізнесу. Кандидатури до ради обиралися шляхом прозорого та відкритого відбору. До складу Комітету з призначення входили представники міністерств, а також міжнародних організацій, серед яких ЄБРР, МВФ та МФК.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Наглядова рада схвалила фінансовий план Укргідроенерго на 2021рік

Укргідроенерго завершило І півріччя 2020 року із чистим прибутком 1 346,1 млн. гривень

Фотогалерея

Поділитися: