Все буде Україна!

Відбувся перший аукціон з продажу чорного та кольорового металобрухту Укргідроенерго

Відбувся перший аукціон з продажу чорного та кольорового металобрухту Укргідроенерго

06-12-2017
5 грудня відбувся аукціон з продажу чорного та кольорового металобрухту від найбільшої гідрогенеруючої компанії України - ПрАТ Укргідроенерго.

Нагадаємо, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 р. № 717, ПрАТ «Укргідроенерго» було прийнято рішення про участь у пілотному проекті щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі. В рамках участі у зазначеному пілотному проекті, було оголошено перші електронні торги (аукціон) з продажу брухту чорних та кольорових металів.

Конкуренцію на аукціоні за процедурою відкритих торгів забезпечили 5 учасників. Боротьба була напруженою, гарантійний внесок для учасників сягав мільйона гривень, хід рахувався десятками тисяч. Аукціон видовищний, ціна лоту зросла з 10 до 15 мільйонів гривень, тобто на 50% від початкової вартості.

Відкритий аукціон ПрАТ «Укргідроенерго» ‒ це простий приклад поповнення бюджету підприємства через реалізацію майна у системі ProZorro.Продажі.

За інформацією e-tender.ua

Поділитися: