Все буде Україна!

Відновлення, підготовка до зими та забезпечення енергетичної стабільності

Відновлення, підготовка до зими та забезпечення енергетичної стабільності

13-08-2024
Уге
Незважаючи на всі виклики і складнощі під час війни, світловодські гідроенергетики виконують покладені на них зобов'язання щодо регулювання частоти і потужності в об'єднаній енергосистемі України. 

Як проходить підготовка до осінньо-зимового періоду  та про підсумки І півріччя 2024 року говорить директор Кременчуцької ГЕС Сергій Яременко:

- На філії тривають активні роботи щодо відновлення генерацій, які були втрачені після ракетних атак ворога. Наразі гідроенергетики прикладають максимум зусиль аби відновити втрачене задля стабільної і безпечної роботи станції. 

Весь комплекс відновлювальних  робіт фахівці спрямовують на подовження ресурсу гідрообладнання та покращення його експлуатації. Злагодженість та організованість в роботі усіх підрозділів філії та працівників підрядних організацій дають позитивний результат складного технологічного процесу відновлення генерації. 

Я щиро вдячний працівникам станції, які цілодобово працюють аби забезпечити цілісність енергосистеми і мінімізувати кількість відключень електроенергії для споживачів.

Ми готові до нових викликів часу, тому і готуємо максимум обладнання до експлуатації взимку. Всі ці заходи дають нам можливості на випадок виникнення нештатних ситуацій переключатись на аварійний режим роботи станції. 

Проаналізувавши складні осінньо-зимовий періоди двох попередніх років, ми розуміємо, що наступний може бути ще складнішим. І тому працюємо над вирішенням поточних завдань і впровадженням нових важливих проєктів для збереження нашого обладнання.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Поділитися: