Все буде Україна!

Як гідроенергетики вдосконалюють навички з обслуговування обладнання?

Як гідроенергетики вдосконалюють навички з обслуговування обладнання?

16-09-2021
14-15 вересня в апараті управління Укргідроенерго в рамках розвитку функціональності модуля технічного обслуговування та ремонту обладнання (ТОРО) системи SAP ERP було проведено навчання з залученням фахівців розробника.

У дводенному тренінзі взяли участь представники усіх філій компанії – ключові користувачі модуля ТОРО та метрологи.

Навчання проведено з метою впровадження процесів обліку засобів вимірювальної техніки в модулі ТОРО для створення єдиної інформаційної системи обліку, звітності та аналізу  даних обладнання, що відноситься до засобів вимірювальної техніки, контролю їх стану, термінів виконання метрологічних робіт. Також розглянуто інші питання, що стосуються поточного стану вже впроваджених бізнес-процесів у модулі ТОРО.

«Ці навчання, які проводяться на постійній основі, є дуже ефективним майданчиком  для користувачів по веденню даних обладнання, що відносяться до засобів вимірювальної техніки.  Вони сприяють кращому розумінню усіх процесів при виконанні робіт в системі SAP ERP модуля ТОРО та вдосконаленню відповідних навичок»,  – зазначила заступниця начальника Служби безпеки та надійності департаменту експлуатації Укргідроенерго Лариса Рознюк.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Як не стати жертвою шахраїв? В Укргідроенерго пройшов тренінг з кібербезпеки 

На Каховській ГЕС пройшов тренінг з освоєння сучасних методів управління змінами  

Фахівці Укргідроенерго зі складання фінансової звітності відвідали корпоративний тренінг у Львові

 

Фотогалерея

Поділитися: