Все буде Україна!

З нагоди Міжнародного жіночого дня співробітниць компанії нагородили почесними відзнаками

З нагоди Міжнародного жіночого дня співробітниць компанії нагородили почесними відзнаками

05-03-2021
Напередодні свята весни та краси в Укргідроенерго відбулися урочистості та нагородження співробітниць компанії. Урочисті заходи проведено з дотриманням усіх карантинно-санітарних вимог.

Під час ранкової селекторної наради зі словами щирих привітань до жінок звернувся генеральний директор компанії Ігор Сирота. Він подякував їм за  сумлінну і професійну працю, побажав міцного здоров'я, наснаги, весняного настрою, родинного затишку, добробуту  та щасливої жіночої долі.

«Шановні жінки! Щиро вітаю вас зі святом! Символічно, що це свято відзначають у перші дні весни, адже жінка – це життя, це серце родини і джерело натхнення. Сьогодні жінки в гідроенергетиці – це професіонали, які поєднують у собі міцність характеру, витримки, цілеспрямованості, гострого розуму та безкінечного саморозвитку і водночас, жіночності, вишуканості, граційності, чарівності та мудрості», - зазначив Ігор Сирота.

8 березня

Після вітальних слів в апараті управління Укргідроенерго жінкам були вручені почесні нагороди. За високий професіоналізм, значні трудові досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України та з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня працівниці компанії отримали грамоти та подяки.

Зокрема під час урочистих заходів провідну бухгалтерку департаменту бухгалтерського обліку та звітності Укргідроенерго Наталію Пендюренко нагороджено відзнакою «Почесний працівник Укргідроенерго».

Урочистості з нагоди свята весни й краси відбулися й на філіях компанії. Так на Каскаді Київських ГЕС і ГАЕС фахівчинь підприємства привітали з весняним святом грамотами та подяками. Серед нагороджених- інженерка гідротехнічного цеху Ніна Дем’янова, яка отримала відзнаку «Почесний працівник Укргідроенерго».

Напередодні свята чоловіча частина колективу Канівської ГЕС на чолі із головним інженером Володимиром Пшеничним та заступником директора філії Віктором Ніколенком привітала жінок із  Міжнародним жіночим днем.

Відтак, у межах урочистих заходів, які відбувалися в актовій залі філії із дотриманням норм карантинних обмежень, квітами та подарунками привітали представниць жіноцтва, які працюють на підприємстві.

Канів

Окрім цього нагрудні знаки «Почесний працівник «Укргідроенерго» вручили провідній юрисконсультці Наталії Поліщук та очільниці економічного відділу Тетяні Монєвій.

На Кременчуцькій ГЕС чоловіки зустрічали жінок  теплими словами та під супровід чарівних мелодій весни. Вже з 7-ої ранку на прохідній підприємства панував святковий настрій. А згодом директор філії Сергій Яременко привітав колег зі святом весни  та краси. Він подякував співробітницям станції за відмінну роботу та вручив нагороди від керівництва компанії. Звичайно ж, прекрасним доповненням до вітань стали букети весняних квітів.

Кременчуцька

За вагомі досягнення у праці, високий професіоналізм та значний особистий внесок у виконання завдань з виробництва електроенергії співробітниці Каховської ГЕС отримали грамоти та подяки від Укргідроенерго. Напередодні свята представники профспілки завітали також до жінок-ветеранок, щоб привітати зі святом весни.

Каховська ГЕС

Святковий настрій у передчутті весняного святкування Міжнародного жіночого дня запанував й на Дністровській ГАЕС. Директор Василь Субота, подякувавши за плідну працю і відданість енергетичній галузі, компанії та філії щиро привітав жіночу частину колективу із найщирішими побажаннями тепла та радісних сюрпризів, які розфарбують життя яскравими барвами. За вагомі досягнення у праці, високу професійну майстерність та значний особистий внесок у виконання завдань з виробництва електричної енергії, будівництва та забезпечення надійної експлуатації Дністровської ГАЕС та з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня окремих працівниць нагороджено грамотами та подяками Укргідроенерго, а також грамотами філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС».

Зважаючи на карантинні обмеження, усі відзнаки передано і вручено у відділах та цехах.

Дністровська ГАЕС

На ДніпроГЕС та Дністровській ГЕС жінок вітали квітами, грамотами та почесними відзнаками. Зі словами щирих привітань до жіноцтва  звернулися керівники філій та очільники профспілкових комітетів.

Варто зазначити, що сфера енергетики є важливою складовою економічного розвитку України, значну роль у якому відіграють саме жінки, високий професіоналізм та трудові досягнення яких роблять вагомий особистий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України. Укргідроенерго у своїй політиці дотримується забезпечення рівних прав і можливостей для жінок і чоловіків, про що, зокрема, свідчить рівна ставка заробітної плати для обох статей на підприємстві. Також варто зазначити, що Укргідроенерго максимально спрямовує свої зусилля на забезпечення гендерного балансу у галузі.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Світлана Храпова: Укргідроенерго за гендерний баланс в енергетиці 

Жінок-гідроенергетиків привітали зі святом весни 

Укргідроенерго долучається до розробки Карти професій в енергетиці

 

Фотогалерея

Поділитися: