Все буде Україна!

Жінок-гідроенергетиків привітали зі святом весни

Жінок-гідроенергетиків привітали зі святом весни

07-03-2019
14:00
Жіночий початок - у всьому. Слова «річка», «гідроенергетика», «гідроелектростанція», «турбіна» - жіночого роду. Жінки з давніх давен уособлювали материнство та були берегинями домашнього затишку.

Віки і тисячоліття світової історії осяяні жіночою мудрістю та ніжністю, чарівністю й красою. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде краса жінки.

Твердження, що жінки слабка стать – давно застаріле. У сучасному світі не залишилося сфер діяльності, де б жінки не працювали нарівні з чоловіками. Вони все частіше руйнують стереотипи, доводячи, що можуть виконувати чоловічу роботу не гірше, а подекуди навіть краще представників сильної статі. І гідроенергетика – не виняток. У галузі, яка здавна вважається сферою чоловічої діяльності, жінки досягають успіхів на багатьох фронтах.

Сьогодні керівні посади в Укргідроенерго посідають 135 жінок, а серед загальної кількості співробітників – третину складають жінки.  

Жінки Укргідроенерго цілеспрямовані, відповідальні, вольові, уважні, професіонали своєї справи, завжди енергійні, чарівні та усміхнені. Саме такими сьогодні, 7 березня, напередодні свята весни, їх бачила чоловіча половина Укргідроенерго, адже в апараті управління компанії відбулися урочистості з нагоди свята.

Зі словами щирих привітань до прекрасної половини людства звернувся в. о. генерального директора ПрАТ "Укргідроенерго" Вадим Рассовський. Він подякував жінкам компанії за їх сумлінну і віддану працю, побажав їм міцного здоров'я, кохання, наснаги, весняного настрою, родинного затишку, добробуту  та щасливої жіночої долі.

До жінок з екрану звернулися чоловіки компанії, розповівши про роль жінки в Укргідроенерго та привітавши кожну з прийдешніми весняними святами.

Вадим Рассовський вручив почесні нагороди працівницям, відзначивши їх високий професіоналізм, значні трудові досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України.

Зі святом, любі жінки!

Більше фото дивіться в галереї. 

 

 

 

Фотогалерея

Поділитися: