Все буде Україна!

Представники Укргідроенерго взяли участь у австрійсько-українському форумі з відновлювальної енергії

Представники Укргідроенерго взяли участь у австрійсько-українському форумі з відновлювальної енергії

06-03-2019
У Києві відбувся австрійсько-український день відновлювальної енергії, участь в якому взяли представники найбільшої гідрогенеруючої компанії України – Укргідроенерго.

Програма форуму була насиченою та складалася з низки панельних дискусій. Під час заходу йшлося про австрійський передовий досвід у галузі відновлювальної енергії, тенденції на ринку обладнання, а також розвиток фінансування зелених проектів в Україні. 

Однією з найбільш змістовних частин форуму стала панель «Технології гідроенергетики», в рамках якої австрійські виробники презентували новітні розробки для гідроенергетичних проектів.

Варто зауважити, що Австрія відіграє важливу роль у розвитку технологій в сфері зеленої енергетики. Австрійські компанії розробляють  технологічні рішення, відомі в усьому світі завдяки своїй якості та ефективності.

Під час форуму свої продукти для гідроенергетики представили такі компанії як Aquaconsult Anlagenbau GmbH, Austroflex Rohr-Isoliersysteme GmbH, Geppert GmbH, ILF Consulting Engineers Austria GmbH, WWS Wasserkraft GmbH та низка інших. У ході презентації було представлено широкий спектр товарів та послуг для гідроенергетики: від захисної ізоляції для труб до комплексних рішень з виробництва, монтажу та введення в експлуатацію електромашинного обладнання для гідро- та гідроакумулюючих станцій.

 

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Фотогалерея

Поділитися: