Все буде Україна!

Згідно з графіком: на Дністровській ГАЕС завершено плановий ремонт гідроагрегату №1

Згідно з графіком: на Дністровській ГАЕС завершено плановий ремонт гідроагрегату №1

16-09-2021
Під час ремонту було здійснено огляд, чистку, ревізію та відновлення зношених вузлів гідроагрегату.

«13 вересня завершено поточний ремонт та введений в роботу гідроагрегат №1. Перед запуском в роботу ми провели високовольтні випробування ротора та статора агрегату, перевірили роботу на холостому ходу без збудження та зі збудженням, після чого машину було включено в мережу з набором навантаження 324 МВт», – розповів начальник електричного цеху Дністровської ГАЕС Володимир Забудько.

Було оновлено сегменти підп’ятника, турбінного й генераторного підшипників, а також кріплення стержнів обмотки статора, насосів, фільтрів, трубопроводів і електрообладнання.

Варто зазначити, що відповідно до нормативних документів та інструкцій заводів-виробників, планові профілактичні ремонти гідроагрегатів на станціях Укргідроенерго здійснюються щорічно. Усі основні роботи внесені у відповідний графік, розроблений виробничо-технічним відділом Дністровської ГАЕС, що реалізується спеціалістами машинного, електричного, гідротехнічного цехів та цеху технологічного автоматики, захистів та зв’язку спільно із фахівцями Дністровської дільниці ТОВ «Вишгород СГЕМ».

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго – найуспішніший приклад корпоратизації в державному енергетичному секторі України, - Валентин Гвоздій

Надійність та безпека: на Київській ГЕС проводять капремонт п’ятого гідроагрегату

Світовий гідроенергетичний сектор виробив 4370 ТВт·год чистої електроенергії у 2020 році

Фотогалерея

Поділитися: