Все буде Україна!

Змінюється час - змінюємося ми: Укргідроенерго змінює айдентику

Змінюється час - змінюємося ми: Укргідроенерго змінює айдентику

31-03-2020
Укргідроенерго – провідна гідрогенеруюча компанія України. Ми покриваємо пікові навантаження, регулюємо частоту та потужність мережі, а також створюємо мобільний аварійний резерв у об’єднаній енергосистемі України. Ми динамічно розвиваємось та впроваджуємо сучасні підходи до бізнес-процесів та управління персоналом.

Аби розвиватися у ногу із часом та якомога краще показати як компанія змінилась протягом останніх років – ми змінили айдентику.

Наш новий візуальний стиль включає:

  • логотип компанії українською та англійською мовами;
  • логотипи для станцій;
  • офіційний набір корпоративних кольорів;
  • офіційний шрифт;
  • єдиний стиль вивісок на будівлях та станціях;
  • єдиний стиль оформлення документації, презентаційних та сувенірних матеріалів;
  • єдиний підхід до брендування уніформи, транспорту, обладнання та інших об’єктів.

Наш новий логотип уособлює суть діяльності Укргідроенерго – управління рухом води та її перетворення на енергію світла. Вертикальна хвиля зображає силу, динаміку та потужність водної стихії. Адже вода – головна рушійна сила компанії. Одержана електроенергія – тепла, мирна, чиста, гармонійна, світла. Це енергія майбутнього для українського суспільства, для прийдешніх поколінь. Поєднуючись у своєрідному нескінченному танці, адже процес генерації відбувається постійно, вода та світло стають одним цілим і утворюють важливий елемент кожного агрегату Укргідроенерго – турбіну, що крутиться. Колір логотипу – близький для нас, рідний, український, адже відображає офіційну колористику державного прапора як символу України.

Ми створили єдину візуальну платформу для комунікацій з усіма аудиторіями.

Нагадуємо, що наша місія і цілі залишилися незмінними.

Наша місія – ми генеруємо екологічно чисту енергію з води в сучасний та надійний спосіб.

Ми забезпечуємо енергетичну стабільність і безпеку України, сприяємо соціальному, економічному розвитку та конкурентоспроможності держави.

Наші цінності:

  • Людина – це найвища цінність компанії. Для нас важливі її гідність, здоров’я, добробут, мотивація і безпека.
  • Відповідальність. Ми цінуємо відповідальне ставлення співробітника до своєї праці та іміджу компанії. Як виробник електроенергії з відновлюваних джерел ми відповідаємо перед кожним українцем, у чий будинок поставляється чиста енергія, яку ми виробляємо з води.
  • Взаєморозуміння. Ефективність нашої роботи залежить від взаєморозуміння між керівництвом і всіма співробітниками. Ми розуміємо і підтримуємо загальні цілі держави щодо забезпечення енергетичної безпеки України.
  • Довкілля.  Серед наших пріоритетів – охорона довкілля та мінімізація впливу на навколишнє середовище. Ми прагнемо енергоефективності, екологізуємо сучасне виробництво електроенергії та докладаємо всіх зусиль для розвитку екологічної свідомості наших колективів і споживачів.
  • Україна. Ми – патріоти. Забезпечуємо енергетичну незалежність та безпеку України, її сталий розвиток та конкурентоспроможність. Ми розвиваємо українську гідроенергетику за найвищими світовими стандартами. Ми розробляємо й впроваджуємо соціальні та інфраструктурні проекти в різних регіонах держави.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: