Все буде Україна!

Зустріч керівництва ПАТ «Укргідроенерго» з представником Міненерго США

Зустріч керівництва ПАТ «Укргідроенерго» з представником Міненерго США

21-10-2016
Зустріч керівництва ПАТ «Укргідроенерго» з представником Міненерго США

18 жовтня поточного року в Києві у ході візиту в Україну відбулась зустріч заступника помічника Міністра енергетики США з питань вугілля і контролю викидів Девіда Молера з керівництвом ПАТ «Укргідроенерго» - генеральним директором Ігорем Сиротою, заступником гендиректора з економіки та інвестицій Олександром Крушом та заступником головного інженера компанії Іваном Ждановим.

Як повідомив Девід Молер, зустріч з керівництвом Укргідроенерго є черговою в рамках його візиту до України, що зокрема передбачає зустрічі з керівництвом Міненерговугілля України та компаній його системи. Користуючись нагодою, Ігор Сирота презентував основні засади діяльності Укргідроенерго своєму американському колезі, розповів про роль гідроенергетики у загальному балансі енергетичної системи, а також про напрямки перспективного розвитку компанії. В тому числі сторони поспілкувались щодо визначення пріоритетних напрямків залучення іноземних інвестицій в енергетику нашої держави у найближчі 2-5 років, в тому числі з точки зору реформування, модернізації та підвищення ефективності роботи державних підприємств та об’єктів енергетики.

В свою чергу американська делегація високо оцінила стан діяльності та розвитку української гідроенергетики та запропонувала свою допомогу у розвитку кадрового потенціалу. Мова йшла про вивчення можливостей фінансування американським урядом програм іноземного навчання та обміну досвідом для фахівців гідроенергетики, в першу чергу для технічного персоналу.  

Сторони також розглянули інші актуальні питання двостороннього співробітництва з США в сфері енергетики.

Поділитися: