Все буде Україна!

Розвиток та впровадження програм інтеграції ветеранів - один із важливих напрямків роботи Укргідроенерго

Розвиток та впровадження програм інтеграції ветеранів - один із важливих напрямків роботи Укргідроенерго

18-04-2024
Уге
Команда фахівців департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями продовжує заглиблюватись в питання інтеграції ветеранів, розширювати знання дієвими алгоритмами та підсилювати бачення найкращими практиками. 

12 квітня ми долучилися до важливої події «Герої вдома: роль освіти та працевлаштування у реінтеграції ветеранів до цивільного життя», організованої «DAN IT  education», за участі за участі ГО «Серце Азовсталі», «AB Games» та інших. 

Основними темами дискусії стали – шлях ветерана: як створити фундамент для успішної самореалізації, труднощі реінтеграції з якими стикаються ветерани у цивільному житті та шляхи їх подолання. Ці питання стали одними з пріоритетних як для нашої компанії так і для кожної людини. Вже зараз ми бачимо, що цей процес має багато складових та охоплює різні сфери й аспекти життя та діяльності, і має вже зараз та матиме в перспективі великий вплив на майбутнє всієї країни. 

Зараз, окрім психологічної підтримки наших працівників і працівниць, ми зосереджені на розвитку та впровадження програми інтеграції ветеранів, яку побудовано на підтримці ветеранів та їх родин, адресної допомоги, створення безбар’єрного, гендерночутливого середовища та сприятливих умов для повернення до цивільного життя і в робоче середовище. Одним із важливих напрямків в цій програмі є освіта та перекваліфікація ветеранів, особливо - комісованих військових, які вже зараз не можуть повернутися на службу. 

«Участь в таких заходах дає можливість познайомитись з досвідом інших компаній, дізнатися більше про дієві інструменти та вузькі місця в реалізації програм інтеграції, та отримати зворотній зв'язок від ветеранів, які саме проходять або вже пройшли цей шлях та долучаються до розвитку проєктів підтримки для військових, які будуть проходити свій шлях повернення до цивільного життя», - зазначає Валентина Драчова, начальниця відділу підготовки та адаптації персоналу.

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: