Все буде Україна!

Укргідроенерго пропонує гнучкі умови на ринку двосторонніх договорів: нові правила оплати на аукціонах УЕБ

Укргідроенерго пропонує гнучкі умови на ринку двосторонніх договорів: нові правила оплати на аукціонах УЕБ

22-10-2024
УГЕ
24 жовтня 2024 року Укргідроенерго виходить на аукціон Української енергетичної біржі з продажу електроенергії для постачання на період з 1 до 30 листопада 2024 року. Цього разу компанія пропонує покупцям нові, більш гнучкі умови договору, які стосуються розрахунків.

Відповідно до нових правил, оплата за електроенергію буде здійснюватися щоденно. Це значне послаблення порівняно з попередніми умовами, де вимагалося повне авансування та жорсткі санкції за невідбір.

«У нас одні з найжорсткіших умов на ринку щодо оплати придбаної електроенергії. Ми вимагали повне авансування і застосовували штрафи за невідбір, але за весь час роботи на ринку жодного разу не зменшили законтрактований відпуск. Це підтверджує нашу надійність як постачальника», – зазначив заступник генерального директора Укргідроенерго з комерційної діяльності Богдан Сухецький.

Зважаючи на значне підвищення цін на електроенергію, компанія вирішила запропонувати покупцям більш комфортні умови, аби стимулювати співпрацю в умовах нестабільного ринку. Укргідроенерго очікує високого інтересу до листопадових торгів і сподівається, що нові правила допоможуть спростити процес розрахунків та підвищити ефективність енергетичного ринку.
Ці кроки є частиною стратегії компанії щодо забезпечення стабільного постачання електроенергії, навіть у складних ринкових умовах, та сприяння розвитку прозорих і конкурентних механізмів продажу.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: