Все буде Україна!

Виробляють електроенергію та волонтерять: працівники Кременчуцької ГЕС працюють на спільну перемогу

Виробляють електроенергію та волонтерять: працівники Кременчуцької ГЕС працюють на спільну перемогу

05-08-2022
Із початку повномасштабного варварського військового вторгнення росії в Україну співробітники Кременчуцької гідроелектростанції за підтримки керівництва активно допомагають нашим військовим та переселенцям. Своєю діяльністю працівники станції показують цілеспрямованість та злагодженість в роботі, яка націлена на боротьбу та перемогу над окупантом.

«Допомагаючи нашим бійцям, ми долаємо перешкоди і формуємо надійний тил для захисників. Ми зараз, як ніколи маємо триматись разом», - говорить Роман Старжинський, працівник підприємства і волонтер. – «Ми самотужки збираємо кошти, хто скільки зможе, закуповуємо все необхідне. Я безпосередньо спілкуюсь з бійцями, нашими земляками, і з перших вуст дізнаюсь про їх потреби. Наразі, за фінансової підтримки наших співробітників вже відправлено на передову теплий одяг для бійців, дощовики, плащ-намет, 2 комплекти гуми для авто, комплектуючі для автоматичної зброї, турнікети. Також ми відшукали можливість на проведення безкоштовного ремонту автомобіля для ЗСУ та придбання паливно-мастильних матеріалів».

Чергову партію допомоги військовим зібрала і співробітниця Кременчуцької ГЕС Марія Коряка.

«Перед тим, як вирушити в дорогу, упродовж декількох днів ми формуємо необхідні речі, які потребують наші бійці. Хто приносить сам, хтось просить аби забрали у них. Так і працюємо», - говорить волонтерка. Марія особисто їздить за кермом власного авто, разом з однодумцями вони намагаються «закрити» всі потреби армійців, наших земляків, співробітників станції, які нині оберігають мир і спокій українців. Військове спорядження, одяг, взуття, продукти харчування, солодощі і смаколики, дитячі поробки та малюнки… Це неповний перелік того, що потрапляє до військових.

Одним із складних завдань наразі залишається придбання необхідних ліків та засобів першої медичної допомоги для захисників. Проте волонтерська група станції і з ним успішно справляється.

Досить активно співробітники гідроелектростанції допомагають і переселенцям, яких страшна війна «вигнала» із рідних домівок.

Наші колеги приносять до центру гуманітарної допомоги одяг, продукти харчування, дитячі речі, предмети побуту.

«Я вкотре пересвідчуюсь, що  українці непереможна нація. В такий важкий для країни час наші люди, можна сказати працюють «на 2 фронти». Вони залишаються в строю на своїх робочих місцях, аби продовжувати розвиток економіки країни. Разом з тим, вони допомагають нашим військовим та переселенцям. Щиро вдячний профспілковому комітету Кременчуцької ГЕС за матеріальну підтримку співробітникам, які захищають рідну землю. Тільки разом до перемоги!» - з вдячністю про колег говорить директор філії Сергій Яременко.

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах (FacebookTelegramTwitter). 

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: