Все буде Україна!

Аби зима не застала зненацька: Укргідроенерго продовжує підготовку обʼєктів до роботи в холодну пору

Аби зима не застала зненацька: Укргідроенерго продовжує підготовку обʼєктів до роботи в холодну пору

10-10-2024
УГЕ
Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота здійснив робочий візит на гідроелектростанції дніпровського каскаду за місяць до початку опалювального сезону, щоб перевірити готовність об'єктів до зими в умовах воєнного часу та можливих обстрілів. Такі візити проводяться щомісяця для посилення контролю над технічним станом ГЕС і забезпечення стабільного енергопостачання під час зимового періоду.

Особливу увагу було приділено перевірці аварійних систем, готовності резервного обладнання та посиленню заходів безпеки для персоналу й інфраструктури. Ігор Сирота зазначив, що посилений контроль і злагоджена робота всіх служб є ключовими для стабільної діяльності станцій в умовах війни.

«Ми регулярно відвідуємо наші станції, щоб особисто пересвідчитися у їхній готовності до найскладніших викликів. Кожен з таких візитів — це ще один крок до посилення контролю та підвищення відповідальності на кожному рівні. Злагоджена робота всіх підрозділів дозволяє забезпечувати стабільну роботу станцій, навіть за умов підвищеного ризику», — підкреслив генеральний директор компанії.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея
УГЕ
УГЕ
УГЕ
УГЕ

Поділитися: