Все буде Україна!

Безпека в енергетиці держави залежить і від відповідального користування інформаційними ресурсами

Безпека в енергетиці держави залежить і від відповідального користування інформаційними ресурсами

13-10-2017
“Правила поведінки з ІТ” - під такою назвою 12 жовтня відбувся тренінг з основ кібер-безпеки для співробітників Апарату управління Укргідроенерго, ініційований та організований Департаментом інформаційних технологій.

Близько 150 фахівців всіх департаментів та служб взяли активну участь в ознайомленні з сучасними правилами безпеки в соціальних мережах, вивчили ризики використання програмного забезпечення з неофіційних джерел, на реальних прикладах відпрацювали можливості зовнішнього проникнення в комп’ютерну систему зі зловмисною метою через електронну пошту чи збір даних через публічні сторінки в соціальних мережах.

“Наша мета – допомогти Вашій компанії в підвищенні обізнаності персоналу стосовно методик сучасних масових та цільових кібер-атак на практичних прикладах, надати базові навички протидії фішингу та соціальній інженерії “– зазначає Владислав Радецький, модератор тренінгу, провідний фахівець з інформаційної безпеки компанії “OptiData”.

Зображення

Актуальність подібного роду тренінгів є надзвичайно високою в умовах інформаційних загроз сьогодення.

Зазначимо, що компанія Укргідроенерго постійно проводить як внутрішній, так і зовнішній аудит засобів та каналів комунікації та збереження даних, та наполегливо працює над удосконаленням захисту інформації. Тож не дивно, що особлива увага приділяється підвищенню професійного рівня співробітників для успішної та безпечної роботи в сучасному інформаційному просторі.

 

Поділитися: