Все буде Україна!

Директора Дністровської ГАЕС Василя Суботу нагороджено почесною відзнакою

Директора Дністровської ГАЕС Василя Суботу нагороджено почесною відзнакою

20-07-2021
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди 65-річчя – очільника філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» нагороджено почесною відзнакою Чернівецької обласної державної адміністрації «На славу Буковини».

19 липня привітання линули мудрому керівнику та досвідченому енергетику, професіоналу своєї справи, володарю звання «Заслужений енергетик України», відзнаки Президента України, Міжнародної нагороди «Золотий меркурій», ордена «За розбудову України» та багатьох інших нагород, здобутих за час цікавого професійного шляху.

Колектив Укргідроенерго приєднується до вітань та зичить Василю Йосиповичу міцного здоров’я, сонячного настрою, успіхів та нових звершень.

Нагадаємо, що наразі підготовчі роботи з пуску гідроагрегату №4 на Дністровській ГАЕС – на фінішній прямій. У грудні 2020 року з нагоди професійного свята Дня енергетика на Дністровській ГАЕС було проведено пускові операції на гідроагрегаті № 4, введення в експлуатацію якого заплановане на третій квартал 2021 року.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також:

Василь Субота: «Ротор – серце гідроагрегату»

Ігор Сирота: «Будівництво на Дністрі – у нас у пріоритеті!»

Золотий фонд нації. Василь Субота

Фотогалерея

Поділитися: