Все буде Україна!

«Для мене фотографія набула особливого сенсу, коли розпочалась повномасштабна війна»

«Для мене фотографія набула особливого сенсу, коли розпочалась повномасштабна війна»

01-08-2023
Юлія Худиківська - фахівчиня адміністративно-господарського сектору Дністровської ГАЕС, яка вміло поєднує основну роботу з улюбленим хобі.

Юлія вже понад вісім років працює в гідроенергетиці, а її фотосвітлини мережаться інтернетом та додають особливих спогадів чи не кожній родині міста та навколишніх сіл, адже фотографка вміло фіксує памʼятні моменти під час родинних свят та шкільних заходів.

Фотоапарат - постійний супутник  нашої колеги, адже в будь-який момент можна створити світлину, яка наповнить фотоальбом яскравими та емоційними спогадами.

«Для мене фотографія набула особливого сенсу, коли розпочалась війна. Щоб утихомирити шквал своїх внутрішніх переживань я почала фотографувати дітей своїх колег та знайомих. Головне для мене - передати емоції та почуття, спіймати момент. Мені завжди хочеться створити зображення, які зберігатимуть свою силу і вплив протягом багатьох років, незалежно від того скільки раз їх будуть переглядати. Пригадую, як востаннє взяла фотоапарат на роботу напередодні війни в лютому 2022 року на День єднання і з того моменту ці пам’ятні фото розділили моє життя на «до» і «після», - ділиться Юлія Худиківська.

Юлія вірить, що невдовзі війна закінчиться і вона знову зможе фіксувати невтомну працю колег на станції та наповнювати альбоми неповторними пейзажами Дністровського водосховища.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Поділитися: