Все буде Україна!

Для Укргідроенерго презентовано сучасне автоматизоване обладнання

Для Укргідроенерго презентовано сучасне автоматизоване обладнання

22-01-2020
20 січня в Укргідроенерго у рамках реалізації проєкту реконструкції та модернізації обладнання на гідроелектростанціях відбулась презентація промислових фільтрів для очищення технічної води.

Під час заходу виробники обладнання розповіли про нові види автоматизованих самоочищуючих фільтрів для технічної води промислових підприємств, у тому числі і для гідроелектростанцій.

Фахівці Укргідроенерго та технічні спеціалісти підприємства-виробника обговорили питання експлуатації автоматичних фільтрів, специфіку їх використання на ГЕС та основні вимоги до них. Представники зі станцій висловили свої побажання та проблеми існуючих фільтрів для можливості розробки найкращих проєктів для реконструкції систем технічного водопостачання на ГЕС.

Варто зазначити, що Укргідроенерго відповідально ставиться до використання природних ресурсів та спрямовує свої зусилля на мінімізацію негативних наслідків, зокрема підтримує необхідність збереження і відтворення природних екосистем річок Дністер і Дніпро. Відтак, однією з головних цілей модернізації та реконструкції обладнання є екологізація сучасного виробництва електроенергії та впровадження енергоефективних та енергозберігаючих технологій.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: