Все буде Україна!

Дністровська ГАЕС: підготовка гідроагрегату №4 до пуску на фінальній стадії

Дністровська ГАЕС: підготовка гідроагрегату №4 до пуску на фінальній стадії

09-07-2021
9 липня на Дністровській ГАЕС відбулася штаб-нарада під головуванням генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти, у ході якої розглянуто актуальні питання підготовки до пуску гідроагрегату №4.

Участь у нараді також взяли представники генерального підрядника будівництва, субпідрядних організацій, місцевого самоврядування Новодністровська та Сокирян.

Традиційно робочий візит генерального директора на станцію розпочався із огляду робіт, які виконуються у шахті гідроагрегату № 4.

Про стан  пуско-налагоджувальних робіт доповів генеральний директор ТОВ «НТК Енпаслектро» Юрій Бондаренко.

«Насамперед, має бути готовність блочного трансформатора, після чого нам потрібно чітко перевірити всю схему генераторної напруги. Ми вже виконали наладку системи власних потреб, після чого переходимо на гідроагрегат. Перевіривши всі зв’язки, ми побачимо, як система за системою буде включатися в роботу. Адже, надійність — це головне», - зазначив він.

Заступник генерального директора Консорціуму НВО «Укргідроенергобуд» В’ячеслав Павловський, доповідаючи очільнику компанії, звернув увагу на те, що на сьогодні майже повністю завершено роботи по водоприймачу та спіральній камері.

В свою чергу генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота наголосив на необхідності активізації зусиль усіх задіяних на будівництві підрозділів та неухильного дотримання затверджених графіків для своєчасного пуску гідроагрегату №4. 

«Наразі найголовнішим на будівництві є технологічний процес. На станції мають бути створені відповідні комісії, що працюватимуть кожного дня. Важливо контролювати затверджений графік пускових об’єктів», — наголосив керівник компанії.

На завершення Ігор Сирота привітав Новодністровського міського голову  Наталю Цимбалюк з Днем міста, вручивши пам’ятний подарунок та побажавши місту процвітання й розвитку.

«Кожен, хто бував у Новодністровську, любить його за особливу атмосферу і самобутню історію. Але найцінніше, що є у міста — це люди. Дякую всім вам за небайдужість до долі Новодністровська, активну громадянську позицію і впевнений, що творча уява, натхнення, сміливість та розум містян  – гарантія розвитку і процвітання міста і всієї України!», - зазначив Ігор Сирота.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також: 

На Дністровській ГАЕС проведено випробування системи пожежогасіння трансформатора Т-4

Дністровська ГАЕС: впевнений поступ до пуску гідроагрегату №4   

Дністровська ГАЕС: визначено ключові моменти до пуску четвертого гідроагрегату

 

Фотогалерея

Поділитися: