Все буде Україна!

До Дня енергетика у Новодністровську встановлено «Сонячну» лавку SolarBench

До Дня енергетика у Новодністровську встановлено «Сонячну» лавку SolarBench

06-12-2017
«Сонячну» лавку SolarBench встановлено у Новодністровську
в рамках програми соціальних ініціатив ПрАТ «Укргідроенерго» за особистого сприяння генерального директора Ігоря Сироти.


5 грудня у місті енергетиків встановили лавку із вбудованим сонячним модулем, завдяки якому можна заряджати мобільні пристрої.

Директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Субота передав заступнику міського голови Миколі Козаку гарантійний талон та ключ, зауваживши, що напередодні світлого, а зокрема і професійного свята – Дня енергетика – ПрАТ «Укргідроенерго»зробило подарунок громаді міста, що і зазначено у пам’ятній табличці.

Зображення

Аналогічні лавки раніше були встановлені у Вишгороді та Каневі.

Сонячна» лавка SolarBench – це лавка із вбудованим у спинку сонячним модулем потужністю у 40 Вт. У літню сонячну погоду модуль виробляє до 200 Вт енергії за годину, чого достатньо для того, щоб за добу зарядити від 20 до 30 смартфонів. На фасаді коробу розміщені 4 USB порти, якими можна скористатися для підзарядки електронних приладів».

У свою чергу Микола Козак подякував компанії, особисто генеральному директору Ігорю Сироті, директору філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС»  Василю Суботі, заступнику із загальних питань Василю Дейнекові, котрий безпосередньо керував монтажними роботами, що здійснювали працівники гідроцеху під керівництвом начальника Сергія Фігурського.


ЗображенняЗображення

Віднині мешканці Новодністровська та гості матимуть можливість оперативної зарядки ґаджетів, поєднуючи це із перепочинком під час прогулянки чи відвідин міського ринку. Встановлюючи «сонячну лавку», енергетики, спільно із фахівцями міської ради, обирали зручне місце розташування та, звичайно ж, під пильним відеонаглядом.
Варто зазначити, що перехожі з цікавістю та вдячністю сприйняли новинку у місті.

Поділитися: