Все буде Україна!

Фахівці з Молдови вивчають досвід української гідроенергетики на прикладі Київських ГЕС і ГАЕС

Фахівці з Молдови вивчають досвід української гідроенергетики на прикладі Київських ГЕС і ГАЕС

12-09-2018
12 вересня у межах зустрічі представників ДП «НЕК «Укренерго» та енергетиків з Республіки Молдова відбулося ознайомлення іноземних фахівців з роботою філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС».

Спеціалісти, що відповідальні за оперативно-диспетчерське управління енергосистеми Молдови,  та представники диспетчерських служб центрального, північного, західного та південно-західного регіонівразом із працівниками Укргідроенерго відвідали машинну залу, відкритий розподільчий пристрій, пульт керування та монтажний майданчик.

зображення

Фахівці Укргідроенерго детально розповіли гостям про роль та місце гідроенергетики у роботі об'єднаної енергосистеми України, а також ознайомили з особливістю проектних рішень, які були застосовані при будівництві Київських ГЕС та ГАЕС.

зображення

Раніше ми повідомляли, що на Київській ГЕС побували представники мерій німецьких міст Льоррах, Айхенау та італійського міста Будріо.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії «Укргідроенерго», можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі  Контакти.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: