Все буде Україна!

До Дня енергетика у Новодністровську відбувся фестиваль «Пісенний струм»

До Дня енергетика у Новодністровську відбувся фестиваль «Пісенний струм»

18-12-2017
Напередодні Дня енергетика у Новодністровському будинку народної творчості та дозвілля відбувся фестиваль-конкурс «Пісенний струм», започаткований філіями «Дністровська ГЕС» та «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПрАТ «Укргідроенерго».

Так, 16 грудня, за сприяння Новодністровської міської ради та за безпосередньої участі міського голови Анатолія Болдашева, відбулося визначення переможців пісенного фестивалю. Очолював журі конкурсу начальник відділу капітального будівництва Дністровської ГЕС-1 Сергій Білава. Серед гостей були і голови профспілкових комітетів обох філій Георгій Карп та Людмила Маниляк. 

Зображення

«Щороку участь у фестивалі беруть обдаровані діти навчальних та позашкільних закладів міста Новодністровськ, міста Сокиряни та Чернівецької області, - розповідають організатори. – Виявляючи талановитих дітей різного віку, ми запрошуємо переможців конкурсу до участі в Гала-концерті, а загалом стимулюємо їх до подальшого творчого зростання».

Переможницею та володаркою Гран-прі цьогорічного, вже дев’ятнадцятого, фестивалю «Пісенний струм – 2017» за рішенням журі стала Вікторія Маковій.

За підсумками фестивалю лауреати запрошені на Гала-концерт з нагоди святкування Дня енергетика.

Зображення

Варто зазначити, що фестиваль-конкурс «Пісенний струм» відбувся у рамках реалізації програми корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго».

Поділитися: