Все буде Україна!

До Укргідроенерго завітали китайські фахівці в галузі ядерної та гідроенергетики

До Укргідроенерго завітали китайські фахівці в галузі ядерної та гідроенергетики

05-10-2017
5 жовтня Укргідроенерго з робочим візитом відвідала китайська делегація на чолі з заступником Голови правління компанії «China Nuclear Energy Technology Corporation Limited» (CNE TECH CORP) Ліу Геню.

Метою зустрічі з керівництвом Укргідроенерго стало обговорення потенційних проектів у рамках співпраці  між Україною та Китаєм та питання щодо розвитку сфери гідроенергетики в Україні.

ПрАТ «Укргідроенерго» представляли Генеральний директор Ігор Сирота, заступник Генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш, заступник Генерального директора з економіки та фінансів Василь Шкураков, головний інженер Вадим Расовський,начальник департаменту юридичного забезпечення та майнових відносин Юлія Бурунська, начальник департаменту інвестиційної експертизи та підтримки Олег Ососков,  начальник департаменту  стратегічного розвитку та планування реалізації проектів Юрій Литвиненко.

Компанію CNE TECH CORP представляли заступник Голови правління Ліу Геню, фінансовий директор Ванг Ксіоянг, менеджери по проектам Чан Ю Вінг та Вайн Чан.

Під час заходу китайська сторона висловила ідеї щодо можливості інвестування, будівництва та фінансування енергетичних проектів в Україні, зокрема в філіях компанії Укргідроенерго.

Довідка:

CNE TECH CORP – китайська компанія, що спеціалізується на обслуговуванні та фінансуванні індустрії нових ядерних технологій Китаю та реалізації стратегії розвитку за кордоном. Компаніє позиціонує своєю діловою філософією «цілісність, професіоналізм, ввічливість, новаторство, інновації, повага», в пошуках передового досвіду для створення кращої вартості для акціонерів. Сьогодні CNE TECH CORP є також клієнтом Інвестиційного Капіталу України (ICU).

 

Поділитися: