Все буде Україна!

Ефективне управління корупційними ризиками – ключова складова доброчесності підприємств

Ефективне управління корупційними ризиками – ключова складова доброчесності підприємств

27-02-2024
семінар-нарада
Питання запобігання та протидії корупції в Україні є актуальним. Тому Укргідроенерго продовжує активно працювати у цьому напрямку та приділяти значну увагу реалізації антикорупційних процедур у філіях Товариства.

Так, 26 лютого в компанії відбулась семінар-нарада з професіоналами з антикорупційної діяльності філій Товариства. Семінар проведено відповідно до вимог плану навчальних заходів з питань запобігання і протидії корупції у 2024 році.

У межах наради начальник служби з реалізації антикорупційної програми Укргідроенерго підвів підсумки за результатами реалізації Антикорупційної програми і заходів з усунення корупційних ризиків у 2023 році.

Крім того, учасники відеоконференції обговорювали заходи, визначені у новій редакції Ризик-реєстру для реалізації у 2024 році, спрямовані на усунення та мінімізацію можливого негативного впливу ідентифікованих у діяльності філій Товариства корупційних ризиків.

В Укргідроенерго вважають, що процес управління корупційними ризиками з метою їх усунення або мінімізації можливого негативного впливу на діяльність Товариства, є одним з основних інструментів саме запобігання корупційним або пов'язаним з корупцією правопорушенням.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: