Все буде Україна!

Екотолока на Середньодніпровській ГЕС: «Я прибрав – твоя черга»

Екотолока на Середньодніпровській ГЕС: «Я прибрав – твоя черга»

17-09-2021
Гідроенергетики долучилися до екотолоки, що присвячена Міжнародному дню чистих берегів. Захід був запропонований до проведення Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів сумісно з Державним агентством водних ресурсів України.

«Подібні екоакції – це наша відповідальність, формування свідомого та культурного середовища та популяризація дбайливого ставлення до довкілля, а також збереження його для майбутніх поколінь», – зауважив під час заходу Павло Верезуб, інженер з охорони навколишнього середовища Середньодніпровської ГЕС.

Енергетики ретельно прибрали як територію станції, так і узбережжя Дніпра біля гідроелектростанції та судноплавного шлюзу.

«Радію, що подібні екоакції стали невід'ємною частиною життя нашої станції. Ми з колегами регулярно долучаємося до загальнонаціональної толоки навесні та восени», – розповідає Інга Маляр, працівниця гідротехнічного цеху станції.

Нагадаємо, Укргідроенерго підтримує необхідність збереження та відтворення природних екосистем, докладає максимум зусиль для розвитку екологічної свідомості колективів станцій та споживачів електроенергії, застосовує передові наукові досягнення у сфері охорони довкілля та екологічної безпеки, а також дотримується принципу, що кожен об’єкт гідроенергетики є частиною складного комплексу гармонійної взаємодії між людиною та природою.

Укргідроенерго, ГЕС

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Гідроенергетики України провели традиційні весняні заходи з благоустрою та озеленення територій

Енергетики за чисте довкілля!

Бережімо довкілля! Гідроенергетики взяли участь в акції з благоустрою і озеленення

Поділитися: