Все буде Україна!

Гідроенергетики України провели традиційні весняні заходи з благоустрою та озеленення територій

Гідроенергетики України провели традиційні весняні заходи з благоустрою та озеленення територій

Оновлено
05-05-2021
Працівники філій Укргідроенерго прибрали території станцій та берегових контрольованих зон, кронували дерева та кущі, облаштували клумби та висадили квіти і дерева.

У прагненні зробити навколишні території кращими, до масштабної акції з благоустрою й озеленення філій та берегових зон долучилися сотні гідроенергетиків з різних куточків України. Вони активно прибирали та вивозили сміття, наводили лад на прибережних смугах річок та водоймищ, впорядковували газони, фарбували бордюри та альтанки.

Так, співробітники Каховської ГЕС впорядкували зелені насадження на всій території філії, прибрали від сміття лівобережну греблю довжиною 1,8 км. Під час заходу було зібрано близько 500 кг стихійно розкиданого сміття. Такий же об’єм сміття зібрали працівники гідротехнічного цеху на русловій греблі. У заході взяли участь близько 200 співробітників. 

Енергетики філії «Кременчуцька ГЕС» у свою чергу боролися зі сміттям та сухостоєм, працювали над благоустроєм берегової зони, обрізали кущі та дерева, оздоблювали клумби та приводили до ладу газони.

Завзято попрацювали над прибиранням територій і співробітники апарату управління, зокрема Департаменту з комерції. Фахівці прибрали прилеглі ділянки, підрізали кущі та дерева та вивезли чимало сміття.

Також відбулися заходи з благоустрою та озеленення території на одній з найвідоміших в Україні гідроспоруд – Дністровській ГАЕС. Тут було виконано чимало робіт з очищення території верхньої водойми від порослі та додано свіжості численним квітникам і зеленим куточкам.

Гідроенергетики Дністровської ГЕС провели комплексне прибирання та впорядкування як території станції, так і прилеглих ділянок. Спочатку прибрали сміття, старе гілля та подекуди підмели асфальтоване покриття, а потім білили та фарбували поверхні і, таким чином, надали станції охайного вигляду.   

Співробітники Канівської ГЕС також активно наводили лад: прибирали територію від сміття. В результаті згуртованої роботи гідроенергетиків було зібрано та вивезено декілька десятків мішків зі сміттям.

Традиція прибирати територію після зими несе користь довкіллю та згуртовує колектив у спільній праці. В Укргідроенерго вважають, що навіть якщо сміття – не наше, планета Земля – наша. І від свідомого ставлення кожної людини до планети залежить наше майбутнє.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Унікальний об’єкт. Як добудова Дністровської ГАЕС позначиться на скороченні дефіциту маневрових потужностей

Укргідроенерго продовжує обговорення можливих шляхів співпраці у реалізації перспективних проєктів

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС провели спеціальні об'єктові тренування з цивільного захисту

Фотогалерея

Поділитися: