Все буде Україна!

Енергетики за чисте довкілля!

Енергетики за чисте довкілля!

08-05-2018
Місячник із благоустрою розпочався у ПрАТ «Укргідроенерго» ще 1 березня: на кожній філії проходило планове впорядкування територій, що закінчилось загальним Днем довкілля 5 травня.

Працівники компанії гуртом впорядковували та озеленяли території апарату управління Товариства і філій компанії, а також окремі ділянки навколо місць розташування станцій.

Так, 5 травня працівники Дністровської ГАЕС на чолі з директором філіі «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василем Суботою, головним інженером Анатолієм Жуком, заступником директора Олександром Забудьком та головою профкому Людмилою Маниляк долучилися до весняної толоки, продовжуючи традицію весняного благоустрою прилеглих до станції територій. Левову частку робіт було зроблено ще напередодні Великодніх свят та енергетичного форуму, тож віднині Дністровська ГАЕС зустрічає гостей по-весняному оновленою та ошатною.

Працівники Дністровської ГЕС прибрали майже 45 га територій, 4 звалища, вивезли 18  мсміття, посадили 36 дерев та 72 куща.

Енергетики Канівської ГЕС впродовж місяця ліквідували 4 несанкціонованих сміттєзвалища поблизу станції і вивезли звідти 30 м3 відходів.

Напередодні травневих свят працівники Каховської ГЕС прибирали берегову зону Каховського водосховища і територію навколо пам’ятки архітектури «Вітовтова вежа».

Енергетики також ліквідували звалище, звідки вивезли 15 м3 сміття, посадили 17 кущів, 
2 дерева та упорядкували газон біля зони відпочинку.

На території Кременчуцької ГЕС прибрали 5 сміттєзвалищ, вивезли 12 м3 відходів, посадили на території станції та за її межами 10 дерев і 10 кущів, причепурили газони на визначених комунальних територіях.   

Працівники філії «Середньодніпровська ГЕС» прибирали території підприємства, берегових контрольованих зон, кронували дерева, кущі, облаштували клумби та гірки, пофарбували бетонні споруди, висадили квіти та дерева. Загалом привели до ладу 21 га території, висадили 20 дерев та 10 кущів, прибрали 7 газонів як на території, так і за межами станції.

На Дніпровській ГЕС за місяць робіт енергетики висадили 100 кущів та 40 дерев, причепурили до свят 30 га території. 

За місяць працівники апарату управління Укргідроенерго та Київської ГЕС привели до ладу 3,5 га газонів, висадили 200 кущів спіреї японської, 1200 цінерарій, 50 ростків самшиту, а також 2 ялини та 5 рослин катальпи. Також під час щоденних толок було обрізано 60 плодових дерев.

Загалом працівниками усіх філій ПрАТ «Укргідроенерго» було прибрано 198,62 га території, ліквідовано 25 сміттєзвалищ, з яких вивезли 82 м3 відходів, висаджено 229 дерев, 231 кущ та упорядковано 29 газонів.

Місячник благоутсрою та підсумовуючий його День довкілля відбувались у межах впровадження стратегії корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго» і покликані змінити ставлення громадян до життєвого простору, сформувати в суспільній свідомості потребу підтримувати чистоту та дбати про довкілля, а також звернути увагу населення на проблему забруднення земель і водних ресурсів.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: