Все буде Україна!

Енергетична стабільність: як енергетичні обʼєкти компанії готуються до роботи взимку

Енергетична стабільність: як енергетичні обʼєкти компанії готуються до роботи взимку

04-10-2024
УГЕ
Нещодавній візит генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти та народного депутата України, члена парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергія Нагорняка на гідроелектростанції компанії був сфокусований на перевірці підготовки станцій до осінньо-зимового періоду, що в умовах війни набуває особливої значущості.

Під час відвідин окрема увага була приділена питанням відновлення об’єктів після обстрілів та побудові додаткових захисних споруд, які покликані убезпечити енергетичні об’єкти від нових загроз. Окрім того, обговорено виконання плану заходів, необхідних для забезпечення безперебійної роботи станцій взимку.

Ігор Сирота наголосив на критичній важливості посилення захисту станцій  й своєчасному завершенні всіх необхідних робіт до настання холодів. Він зазначив, що кожен день має вагоме значення, адже від рівня готовності об’єктів залежить не лише стабільність енергосистеми, але й енергетична безпека українців.

«Ми працюємо над тим, щоб наші станції були максимально захищеними і готовими до нових викликів. Важливо, щоб кожен етап підготовки був виконаний вчасно», – зазначив він.

«Сьогодні ми повинні впевнитися в готовності наших стратегічних об'єктів до зимових викликів, адже енергетична безпека країни є пріоритетом номер один. Відновлення інфраструктури – це не лише фізичне відновлення споруд, але й відновлення довіри до енергетичної системи України», — зазначив Сергій Нагорняк.

Після огляду об’єктів відбулася нарада, на якій обговорено реалізацію інвестиційних проєктів та розвиток енергетичної інфраструктури. Висновки зустрічі підкреслили важливість злагодженої роботи всіх учасників процесу для стабільності енергетичної системи в умовах війни, де кожне рішення може впливати на життя мільйонів українців.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея
УГЕ
УГЕ
УГЕ
УГЕ
УГЕ
УГЕ

Поділитися: