Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго - володарі престижної міжнародної нагороди LUCA AWARDS

Фахівці Укргідроенерго - володарі престижної міжнародної нагороди LUCA AWARDS

09-11-2021
На початку листопада в Лондоні відбулося визначення переможців престижної міжнародної нагороди LUCA Awards, в рамках якого відзначають видатних бухгалтерів, фінансистів, аудиторів, тьюторів та керівників організацій за внесок в розвиток професії та підприємств світу.

Цьогоріч в номінації «Кращий фінансовий директор року» нагороду присвоєно заступниці генерального директора з економіки та фінансів Укргідроенерго Світлані Храповій  за особистий внесок у впровадження міжнародних стандартів фінансової звітності IFRS в Укргідроенерго, автоматизацію процесів обліку та навчання працівників бухгалтерії й фінансово-економічних підрозділів компанії.

В номінації «Кращий Аудитор/контролер року» за підсумками відбору екзаменаційної комісії нагороду присвоєно департаменту внутрішнього контролю, аудиту та економічної безпеки Укргідроенерго на чолі з директором Тетяною Бобровнік.  

Вручення міжнародної нагороди Annual LUCA AWARDS 2021 відбудеться на прийомі у Сандрінґемському палаці в лютому 2022 р. за участі  патрона Інституту сертифікованих бухгалтерів та Інституту сертифікованих фінансових менеджерів (ICB Global & ICFM Global) - Його Королівської Високості Принца Майкла Кентського.

Нагадаємо, у 2019 році Укргідроенерго здобуло міжнародну нагороду LUCA AWARDS у номінації «Роботодавець року».

Довідка: Нагороди LUCA є ексклюзивними статуетками Лука Пачолі - цистерціанского монаха, якому приписують винахід подвійного обліку. Фра Лука Бартоломео де Пачолі в 1494 році опублікував свій головний твір під назвою «Сума арифметики, геометрії, вчення про пропорції і відношення», складовою частиною якої  був «Трактат про рахунки і записи». Саме цей трактат особливо важливий: мова йде про опис подвійної бухгалтерії, яка є основою економічної діяльності сучасних підприємств та використовується й донині.

Нагороди LUCA Awards  щорічно присуджують в листопаді-грудні у Великобританії (м. Лондон). Цьогоріч премія присвячена 25-річному ювілею Інституту сертифікованих бухгалтерів та Інституту сертифікованих фінансових менеджерів (ICB Global & ICFM Global).  На честь ювілейної дати статуетки LUCA особливі та вироблені зі срібла. 

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго ділиться досвідом успішного розвитку і впровадження міжнародних стандартів

Ризик-менеджмент підприємства: Топ-менеджери Укргідроенерго переймають кращі світові практики 

Світлана Храпова: Укргідроенерго за гендерний баланс в енергетиці

 

Поділитися: