Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у інтелектуальній грі «Mad Head»

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у інтелектуальній грі «Mad Head»

21-12-2017
20 грудня, напередодні відзначення Дня енергетика, Громадська Спілка «Всеукраїнська Енергетична Асамблея» зібрала широке коло журналістів провідних ЗМІ України та енергетиків на незвичний святковий захід – інтелектуальну шоу-гру «Mad Head».

Відкрив захід голова Громадської Спілки «Всеукраїнська  Енергетична Асамблея» Іван Плачков:

«Енергетика – це сама та галузь, без якої неможливо уявити життя у сучасному суспільстві. Сьогоднішня гра – це перший пілотний спільний проект-захід. Сподіваюсь, що він набуде популярності у колі енергетиків й журналістів та стане традиційним. І кількість ігрових столів з кожним роком буде збільшуватись».

Зображення

Відповідно до задуму було створено п’ять команд, в кожній з яких був представник енергетичної галузі. Фахівці «Укргідроенерго», разом із журналістами УНІАН, Інтерфаксу та Радіо Свобода стали членами третьої команди. 

ЗображенняЗображення

Темою гри була енергетика. Команди відповідали на питання різної складності на логіку, кмітливість та іноді на почуття гумору.

Зображення

За результатами гри команда з фахівцями Товариства хоч і не виборола головного призу, однак отримала нагороду за найцікавішу і найоригінальнішу відповідь під час шоу.

Поділитися: