Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у семінарі з відповідального ведення бізнесу

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у семінарі з відповідального ведення бізнесу

19-07-2021
Семінар «Популяризація відповідального ведення бізнесу в Україні: основи належної перевірки для практиків енергетичного сектору» був зосереджений на розбудові інституційного потенціалу, обміні досвідом, глибшому розумінні інструментів ОЕСР, застосуванні інтерактивних сценаріїв проведення перевірок.

Захід організований Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) за участю DiXi Group в рамках проєкту «Підтримка реформи сектору енергетики в Україні» відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Урядом України та ОЕСР за фінансової підтримки Уряду Норвегії.

Під час семінару фахівців Укргідроенерго продемонстрували власний досвід у розвитку системи корпоративного управління за міжнародними стандартами ОЕСР, що направлена на підвищення результативності перевірок та відповідальності бізнесу.

Питання відповідального ведення бізнесу, доброчесної поведінки, нульова толерантність до корупції та побудова ефективної системи корпоративного управління є фундаментом успіху компанії Укргідроенерго на енергетичному ринку України та довіри у взаємовідносинах із зацікавленими особами.

Нагадаємо, що Наглядова рада Укргідроенерго приділяє особливу увагу розвитку етичних стандартів та комплаєнс культури як безумовної складової розвитку корпоративної культури компанії. На підприємстві розроблено та введено у дію Кодекс корпоративної етики, запроваджено комплаєнс службу, метою діяльності якої є забезпечення та контроль за дотриманням стандартів корпоративного управління, ділової етики та доброчесності.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго впроваджує заходи щодо підвищення рівня корпоративного управління

Укргідроенерго презентує оновлений комунікаційний буклет для ЗМІ та громадськості

Наглядова рада Укргідроенерго звітує про перевиконання компанією усіх встановлених показників

Поділитися: