Все буде Україна!

Укргідроенерго презентує оновлений комунікаційний буклет для ЗМІ та громадськості

Укргідроенерго презентує оновлений комунікаційний буклет для ЗМІ та громадськості

15-07-2021
У буклеті під назвою «Генеруємо енергію майбутнього» представлена ознайомча інформація про найбільшу гідрогенеруючу компанію України, розкриті фінансові та нефінансові показники Товариства за 2020 рік, а також ключова інформація про екологічні, економічні та соціальні аспекти діяльності.

У виданні міститься комплексна інформація про місію, цінності Товариства, роль Товариства на енергетичному ринку, результати діяльності та ключові показники Укргідроенерго на кінець 2020 року. Значна увага - розвитку корпоративного управління.

Нагадаємо, що у 2020 році Наглядова рада Укргідроенерго приділяла особливу увагу розвитку етичних стандартів та комплаєнс культури як безумовної складової розвитку корпоративної культури компанії. На підприємстві розроблено та введено у дію Кодекс корпоративної етики, запроваджено комплаєнс службу, метою діяльності якої є забезпечення та контроль за дотриманням стандартів корпоративного управління, ділової етики та доброчесності.

Також у буклеті представлена інформація щодо реалізації стратегічного плану розвитку та інвестиційних проєктів компанії. Окрему вагу присвячено міжнародному співробітництву та реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності Товариства.

Буклет викладено на офіційному сайті Укргідроенерго двома мовами – українською та англійською. Видання буде цікаве широкому колу читачів, що прагнуть дізнатися про сферу гідроенергетики України загалом та діяльність Укргідроенерго зокрема.

Укргідроенерго завжди відкрите до спілкування із громадськістю та засобами масової інформації. Ми прозоро проводимо свою комунікаційну політику, завжди готові відповісти на ваші запитання та надати допомогу у підготовці журналістських матеріалів.

Для інформаційних запитів з боку ЗМІ: +380 4596 58 823

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго взяла участь у презентації освітнього буклету «Твоє майбутнє в електроенергетиці» 

Укргідроенерго презентує відеоролик про діяльність компанії 

Укргідроенерго презентує Звіт зі сталого розвитку

 

Поділитися: