Все буде Україна!

Укргідроенерго презентує відеоролик про діяльність компанії

Укргідроенерго презентує відеоролик про діяльність компанії

25-08-2020
На офіційному YouTube- каналі компанії Укргідроенерго з’явився ознайомчий відеоролик, в якому йдеться про діяльність Товариства загалом та про результати його роботи у 2019 році зокрема.

У трьоххвилинному  відео розповідається про місію, цілі та цінності компанії. Надана інформація про існуючі станції Укргідроенерго, а також про ті, будівництво яких планується найближчим часом. У відеоролику наголошено на важливості гідроенергетики у енергетичній системі України, а також висвітлено досягнення найбільшої гідрогенеруючої компанії країни та її плани на майбутнє.

Переглянути відео можна за посиланням.

Як відомо, інформування громадськості про діяльність компанії – один з пріоритетів діяльності Укргідроенерго. Комунікація – невід’ємна частина управлінського процесу та інструмент формування довіри до дій компанії.

Нагадаємо, нещодавно Укргідроенерго презентувало комунікаційний буклет під назвою «Генеруємо енергію майбутнього»  для ЗМІ та громадськості. Видання містить лаконічно та доступно подану комплексну інформацію про результати операційної діяльності компанії та діяльності у сфері сталого розвитку. Буклет буде цікавим широкому колу читачів, що прагнуть дізнатися про сферу гідроенергетики України загалом та діяльність Укргідроенерго зокрема.

Окрім того, компанія презентувала Звіт зі сталого розвитку, де відображені показники з корпоративної соціальної відповідальності: екологічні, соціальні та управлінські. Ознайомитися зі Звітом зі сталого розвитку Укргідроенерго можна на офіційному сайті компанії двома мовами – українською та англійською.

Ознайомитися зі Звітом про управління Укргідроенерго можна за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Поділитися: