Все буде Україна!

Укргідроенерго презентує Звіт зі сталого розвитку

Укргідроенерго презентує Звіт зі сталого розвитку

19-08-2020
Звіт зі сталого розвитку – це документ нефінансової звітності компанії, де відображені показники з корпоративної соціальної відповідальності: екологічні, соціальні та управлінські. Звіт зі сталого розвитку Укргідроенерго представлено на офіційному сайті компанії двома мовами – українською та англійською.

Часто такі звіти називають ще звітами корпоративної соціальної відповідальності. На сьогодні за даними Інституту відповідальності інвесторів близько 78% компаній світу готують нефінансові звіти.

Які питання вирішує Звіт компанії зі сталого розвитку? Документ дозволяє розповісти про галузь гідроенергетики загалом та компанію Укргідроенерго зокрема широкій громадськості та стейкхолдерам. Дає можливість продемонструвати місію компанії, стратегію розвитку, досягнення та плани на майбутнє. Допомагає залучити інвесторів та налагодити діалог із громадськими організаціями та місцевими громадами.

Звіт підготовлено відповідно до Міжнародного Стандарту зі звітності у сфері сталого розвитку GRI, вимог керівництва Лондонської фондової біржі для емітентів щодо інтеграції ESG та 17 Цілей сталого розвитку ООН. Завантажити Звіт зі сталого розвитку Укргідроенерго можна на сайті у розділі «Про компанію» «Публічна звітність» або за посиланням.

Зауважимо, що детальна та вичерпна інформація щодо діяльності ПрАТ «Укргідроенерго» представлена у свіжому Звіті керівництва (Звіті про управління) компанії за 2019 календарний рік. Звіт керівництва підготовлений відповідно до вимог українського законодавства, а також відповідає стандартам у галузі нефінансової звітності GRI Standards. Ознайомитись з електронними версіями Звітів за 2019 та 2018 роки можна у розділі «Публічна звітність» або за посиланням. Документи доступні українською та англійською мовами.

Також нещодавно Укргідроенерго презентувала комунікаційний буклет під назвою «Генеруємо енергію майбутнього» для ЗМІ та громадськості. Видання містить лаконічно та доступно подану комплексну інформацію про результати операційної діяльності та діяльності у сфері сталого розвитку. Завантажити комунікаційний буклет Укргідроенерго можна у розділі «Медіа-центр» «Прес-кіт» на сайті компанії uhe.gov.ua або за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго завершило І півріччя 2020 року із чистим прибутком 1 346,1 млн. гривень

Укргідроенерго презентує Звіт керівництва компанії за 2019 рік

Ігор Сирота: на державному рівні поки що немає комплексного підходу до енергетики

Фотогалерея

Поділитися: