Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС обговорили заходи з безпеки та протидії поширенню COVID-19

На Дністровській ГАЕС обговорили заходи з безпеки та протидії поширенню COVID-19

18-08-2020
На Дністровській ГАЕС відбулось розширене засідання оперативного штабу з питань захисту працівників філії, недопущення та попередження захворюваності на COVID-19.

Під час засідання голова штабу, директор філії Василь Субота акцентував на необхідності неухильного дотримання усіх вимог захисту працівників.

”Найголовнішим залишається все ж свідомість кожного з нас: дозволяти будь-яке послаблення недопустимо. Важливо дотримувався усіх зазначених і загальноприйнятих норм захисту, розроблених Міністерством охорони здоров’я та Укргідроенерго,  і не тільки на робочих місцях та на території підприємства, а й у повсякденному житті”, - зазначив він. 

Заступник голови штабу, заступник директора філії із загальних питань Василь Дейнеко повідомив, що наразі розглядається питання відновлення роботи їдальні філії, яку було відтерміновано з огляду на ситуацію в державі та Чернівецькій області зокрема.
Тож дата відкриття їдальні залежатиме від чіткої організації та виконання усіх необхідних заходів, розроблення графіка харчування працівників як виробничих підрозділів філії, так і спеціалістів генпідрядника, субпідрядних організацій та шеф-інженерів заводів.

Нагадаємо, 12 серпня на Дністровській ГАЕС за участі генерального директора Укргідроенерго відбувся штаб з будівництва станції. Першочерговим питанням наради був планований пуск гідроагрегату № 4 на гідроакумулюючій станції, що стане найпотужнішою у Європі.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: