Все буде Україна!

Укргідроенерго презентує Звіт керівництва компанії за 2019 рік

Укргідроенерго презентує Звіт керівництва компанії за 2019 рік

02-07-2020
У Звіті керівництва (Звіті про управління) компанії за 2019 календарний рік розкриті фінансові та нефінансові показники ПрАТ «Укргідроенерго», представлена ключова інформація про екологічні, економічні та соціальні аспекти діяльності.

Ще з 2013 року Укргідроенерго успішно складає фінансову звітність за міжнародними стандартами, а з 2019 року запроваджено практику підготовки Звіту керівництва з метою надання комплексної інформації про діяльність компанії.

Цьогорічний Звіт є вже другим, що підготовлений Товариством. Документ містить у собі комплексну інформацію про результати фінансової, операційної діяльності та діяльності у сфері сталого розвитку. Представлені середньострокові цілі компанії як за основними напрямами діяльності, так і допоміжними, а також прогрес у їх досягненні за минулий рік. Адресований органам державної влади та широкому колу зацікавлених сторін.

Звіт складається з розділів: «Про Укргідроенерго», «Стратегія розвитку Укргідроенерго», «Корпоративне управління», «Соціальна та екологічна відповідальність». На 130 сторінках документу міститься вичерпна інформація про усі аспекти діяльності компанії, а також інфографіка та таблиці з детальними даними. Інформація подана таким чином, щоб було зручно порівняти економічні, екологічні і соціальні результати діяльності у 2019 році з минулими періодами.

«Світовий досвід великих компаній демонструє, що підготовка щорічної публічної корпоративної звітності покращує ділову репутацію, підвищує привабливість для інвесторів, посилює лояльність працівників, а також збільшує довіру суспільства до компанії. Сьогодні ми усвідомлюємо, що Україні потрібна ефективна, екологічна та конкурентна енергетика. Відтак ми реалізуємо масштабну реконструкцію обладнання на наших станціях, втілюємо у життя масштабні проєкти з будівництвам нових потужностей. Завдяки злагодженій спільній роботі нам підкорилися амбітні цілі, які ми ста-вили перед собою у 2019 році. Команда сильна кожним гравцем, саме тому повна реалізація потенціалу кожного гідроенергетика — одне з головних завдань компанії», – зазначає генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Звіт керівництва підготовлений відповідно до вимог українського законодавства, а також відповідає стандартам у галузі нефінансової звітності GRI Standards.

Ознайомитись з електронною версією Звіту можна у розділі Публічна звітність або за посиланням. Доступний українською та англійською мовами.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: