Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго долучились до обговорень нового закону про підвищення рівня корпоративного управління

Фахівці Укргідроенерго долучились до обговорень нового закону про підвищення рівня корпоративного управління

06-04-2024
1
Юлія Толчініна-Бурунська, корпоративний секретар, та Олександр Дуденко, керівник Служби корпоративного секретаря Наглядової ради Укргідроенерго, взяли участь у круглому столі, присвяченому розгляду та обговоренню ключових аспектів Закону №3587-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління". 

У заході, організованому Українською академією корпоративного управління за підтримки Міністерства економіки України та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), взяли участь представники найбільших державних підприємств. 

Професійна дискусія надала значний поштовх для подальшої роботи над розробкою та імплементацією необхідних нормативно-правових актів, спрямованих на повноцінну реалізацію нового закону. 

Юлія Толчініна-Бурунська підкреслила "Впровадження стандартів прозорості в державному секторі економіки, зокрема в енергетиці, є важливим. Новий закон закладає основу для посилення незалежності наглядових рад та підвищення рівня корпоративного управління в державних компаніях". 

Захід надав учасникам можливість обмінятися досвідом, обговорити проблемні питання та надати пропозиції щодо вдосконалення законодавства.

Фотогалерея

Поділитися: