Все буде Україна!

«Головним мотиватором у цей складний воєнний час для мене стала підтримка родини й колег гідроенергетиків»

«Головним мотиватором у цей складний воєнний час для мене стала підтримка родини й колег гідроенергетиків»

09-04-2024
Мельник
Майже 28 років Іван Мельник працює електрослюсарем з ремонту устаткування розподільчих пристроїв електротехнічного цеху Дністровської ГЕС.

Високий рівень технічної підготовки, досконале знання Іваном Івановичем обладнання забезпечує безпечну та надійну експлуатацію розташованих на території станції розподільчих пристроїв високовольтного обладнання, трансформаторів та електрощитів.

Фахівець забезпечує дотримання встановленого режиму роботи обладнання, вчасно усуває несправності дотримуючись чіткого виконання Правил технічної експлуатації електричних станцій.

«Цікавість до енергетики у нас родинна. Мій батько працював електриком у колгоспі. Певне відношення до професії має і моя дружина. Вона працює контролером у компанії Чернівціобленерго. Син - електрослюсар електротехнічного цеху на Дністровській ГЕС. Маємо цікаву сімейну тему для обговорення за вечерею», - розповідає Іван Мельник.

Також фахівець ділиться, що головним мотиватором у цей складний воєнний час для нього стала підтримка родини й колег на станції.

Іван Іванович досягнув високого рівня професійної майстерності і свій багаторічний практичний досвід із радістю передає молодим фахівцям. За професіоналізм та віддане ставлення до роботи спеціаліста люблять та поважають у колективі. Його неодноразово нагороджували Почесними грамотами та подяками Товариства. А до Дня Енергетика в минулому році гідроенергетик отримав Почесне звання «Заслужений енергетик України».

Пресслужба Дністровської ГЕС

Поділитися: