Все буде Україна!

Футбол на підтримку ЗСУ

Футбол на підтримку ЗСУ

13-09-2022
Футбольна команда Канівської ГЕС взяла участь у першому відкритому Чемпіонаті міста Канева з футболу на підтримку Збройних Сил України, який проходив на міському стадіоні із 17 червня по 9 вересня. Допомогти коштами для ЗСУ протягом турніру мали змогу всі охочі. Загалом учасникам вдалося зібрати понад одинадцять тисяч гривень.

Про мотивацію та важливість подібних заходів розповідає працівник станції та за сумісництвом капітан ФК «Канівська ГЕС» Сергій Кизенко:

- Футбол об’єднує – це беззаперечний факт. І особливо цінно, коли він об’єднує довкола потрібної справи. Наша команда - команда однодумців, які люблять футбол, підтримують та розуміють один одного не тільки на футбольному полі, а й у повсякденному житті. Ми беремо і будемо й надалі брати участь у різноманітних спортивних та благодійних заходах.

Для мене спорт - це рух, а рух - це життя. Це простір в якому найкомфортніше себе почуваю та отримую величезне задоволення. На Канівської ГЕС я відповідаю за спортивно-масову роботу, тому залучаю до спорту не тільки свою родину і знайомих, а й кожного працівника станції. Адже заняття спортом зміцнює не лише тіло, а ще й відволікає від недобрих новин та думок, допомагає сконцентруватись і заспокоїтися.

Хоч наразі важкий воєнний час для всіх українців, ми повинні, кожен на своєму фронті, допомагати ЗСУ, підтримувати один одного, відбудовувати зруйноване та самовіддано працювати. Завдяки героїчному спротиву наших захисників ми маємо змогу перебувати на футбольному полі під чистим небом.

Цей Чемпіонат для нашої команди був дуже цікавим і повчальним. Ми викладались на повну. Звичайно ж були як перемоги, так і поразки. Ви тільки уявіть собі, як на стадіоні шість команд з’ясовують між собою футбольні стосунки впродовж 36 матчів. Радість, розчарування, очікування, подив - емоції зашкалювали у всіх. Я вважаю, що всі команди, які брали участь у першому відкритому Чемпіонаті міста Канева з футболу на підтримку ЗСУ є переможцями!

Як капітан, насамперед хочу подякувати футболістам нашої команди за усі проведені ігри, за терпіння, професіоналізм, підтримку і відданість футболу та команді. Дуже вдячний нашим вболівальникам, які протягом всього Чемпіонату вболівали та підтримували нашу команду. Сподіваємось і надалі знаходити і втілювати в життя засоби допомоги нашим ЗСУ. Разом – до перемоги!!!

Пресслужба Канівської ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: