Все буде Україна!

Генеральний директор Укргідроенерго з візитом побував на Дністровській ГАЕС

Генеральний директор Укргідроенерго з візитом побував на Дністровській ГАЕС

Актуально
24-09-2018
Відбулася виїзна робоча нарада під головуванням генерального директора ПрАТ «Укргідроенерго» Ігоря Сироти на філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС».

Під час наради було розглянуто хід виконання інвестиційної програми підприємством у поточному році та формування плану закупівель на наступний рік.

Окрім того, обговорено реформування структури філії та план розвитку територій.

Значну увагу приділено соціальній проблематиці. Зокрема, розглянуто виконання на підприємстві колективної угоди, питання виплати заробітної плати, а також хід виконання програми з медичного страхування. Так, на філії 298 працівників зробили свій вибір на користь страхової медицини, що складає 81 % від їх загальної кількості.

Зображення

У ході наради також порушено питання забезпечення гідроенергетиків житлом та спецодягом й засобами індивідуального захисту.

Під час візиту на Дністровську ГАЕС до гендиректора Укргідроенерго звернулися представники музейної ради Новодністровського історичного музею з проханням допомогти у створенні на базі філії музею гідроенергетики. Ігор Сирота пообіцяв вивчити пропозицію та посприяти в реалізації ініціативи.

Під час відвідин філії Ігор Сирота також побував на будмайданчику, де ознайомився з ходом виконання робіт в рамках будівництва першої та другої черг Дністровської ГАЕС. Зокрема, генеральний директор проінспектував будівництво шахти для гідроагрегату №4, після чого провів розширене засідання штабу з будівництва ГАЕС спільно з керівництвом станції, генеральним підрядником, підрядними організаціями, представниками місцевої влади.

Зображення

Окрім того генеральний директор відвідав насосну станцію у селі Ожеве, де ознайомився з ходом виконання будівельних робіт.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: