Все буде Україна!

Генеральний директор Укргідроенерго проінспектував роботу Каховської ГЕС

Генеральний директор Укргідроенерго проінспектував роботу Каховської ГЕС

18-11-2019
Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота здійснив робочий візит на філію «Каховська ГЕС ім. П. С. Непорожнього».

У ході відвідин Ігор Сирота оглянув  станцію, а також провів нараду щодо виконання філією інвестиційної програми та плану виробничих послуг.

На нараді також обговорено низку соціально важливих питань, зокрема забезпечення персоналу спецодягом, хід  виконання програми добровільного медичного страхування, відпочинку та оздоровлення.

«Турбота про здоров’я працівників – пріоритетне питання в діяльності компанії. Я закликаю усіх регулярно проходити медичні обстеження, адже своєчасно виявивши хворобу, можна запобігти її подальшому розвитку, а в деяких випадках - зберегти життя. Програма добровільного медичного страхування, яка наразі діє в компанії – одна з найкращих в галузі, тож необхідно користуватися усіма її перевагами», - зазначив під час наради очільник Укргідроенерго.

Окрім того, під час засідання обговорено перспективи реалізації інвестиційного проєкту «Будівництво Каховської ГЕС-2». Присутній на нараді Новокаховський міський голова Володимир Коваленко запевнив присутніх у повній підтримці ініціативи гідроенергетиків, спрямованій на покращення роботи Об’єднаної енергосистеми України та підвищення її енергобезпеки.

«Проєкт будівництва Каховської ГЕС-2, це не просто проєкт, це – елемент перспективи.  Тут будуть працевлаштовані люди, які отримуватимуть гідну зарплату, соціальне забезпечення. Каховська ГЕС-2 – це наше майбутнє», - підсумував  Володимир Коваленко.

Нагадаємо, інвестиційний проєкт будівництва Каховської ГЕС-2 презентовано на міжнародному економічному форумі «Таврійські горизонти». 

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: