Все буде Україна!

Гідроенергетики долучилися до відзначення Дня Конституції

Гідроенергетики долучилися до відзначення Дня Конституції

29-06-2021
Цього року вся країна у 25-е відзначила День Конституції України. Фахівці Канівської ГЕС долучилися до заходів з нагоди державного свята.

Гідроенергетики урочисто поклали квіти до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні, Захисникам України та до могили Великого Кобзаря українського народу – Тараса Шевченка, виявляючи свою повагу героям та любов до рідної України.

«Ми пишаємося нашою країною і з гордістю відзначаємо День конституції. Це не просто традиція, а можливість проявити свій патріотизм, згадати, скільки докладено зусиль та зазнано втрат нашими предками, щоб відстояти права на свою свободу. Це день ствердження того, що людина, її життя та здоров’я, честь та гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю», – зазначив заступник директора Канівської ГЕС Віктор Ніколенко.

Конституція – основний закон держави та має найвищу юридичну силу. Ухвалення Конституції України закріпило правові основи незалежної держави, її територіальну цілісність та суверенітет. Даний закон сприяв подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Варто зазначити, що гідроенергетики постійно беруть участь у соціально-значущих заходах в рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності Укргідроенерго, що направлена на збільшення внеску компанії в сталий розвиток суспільства в соціальній, економічній та екологічній сферах.

Пресслужба Канівської ГЕС

Читайте також:

Олександр Жорновий: щорічно Канівська ГЕС сплачує близько 38 млн грн податків

Канівську ГЕС облаштовують автоматизованою системою фізичного захисту

Начальник служби охорони праці Канівської ГЕС Сергій Півень: «Станція стала для мене не лише місцем роботи, а й другою домівкою»

Фотогалерея

Поділитися: