Все буде Україна!

Гідроенергетики вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Гідроенергетики вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

20-02-2021
Співробітники Дністровської, Канівської та Кременчуцької гідроелектростанцій долучилися до місцевих заходів, присвячених вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

19 лютого гідроенергетики Дністровської ГЕС поклали квіти до меморіальної дошки полеглим за Україну землякам, а також до меморіального знаку загиблим воїнам АТО Сергію Корнецькому та Іллі Василашу.

Того ж дня співробітники Кременчуцької ГЕС вшанували пам'ять героїв Революції Гідності хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні.

Працівники Канівської гідроелектростанції на чолі із директором філії Василем Гринем долучитися до проведення загальноміських урочистих заходів із вшанування подвигу учасників Революції гідності та відзначення Дня Героїв Небесної Сотні.

Відтак, 20 лютого на Соборній площі в Каневі відбулося проведення мітингу-реквієму та покладання квітів до пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Гідроенергетики вшанували учасників бойових дій на території інших держав 

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС вшанували пам'ять визволителів Кам’янського 

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС відзначили День Соборності покладанням квітів до пам’ятника Кобзареві та вшануванням полеглого в зоні АТО земляка

 

Фотогалерея

Поділитися: