Все буде Україна!

Гідроенергетики вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Гідроенергетики вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15-02-2021
Співробітники Середньодніпровської та Канівської гідроелектростанцій взяли участь у пам'ятних заходах, присвячених 32-й річниці виведення радянських військ з Афганістану.

У Кам’янському гідроенергетики поклали квіти до пам'ятного знаку, запалили свічки і хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто з честю виконував свій військовий обов’язок, не зрадивши присязі.  

«Пам’ятаємо й  цінуємо всіх, хто чесно і самовіддано виконував свій інтернаціональний обов'язок», - зазначив під час вшанування співробітник Середньодніпровської ГЕС Анатолій Сесмій.

У Каневі  гідроенергетики долучилися до загальноміських заходів, взявши участь у реквіємі та поклавши квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.

Усі заходи проведено з дотриманням карантинних вимог.

Нагадаємо, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав встановлено указом Президента України і приурочено до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

 Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС вшанували пам'ять визволителів Кам’янського 

Гідроенергетики вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни 

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС відзначили День Соборності покладанням квітів до пам’ятника Кобзареві та вшануванням полеглого в зоні АТО земляка

 

 

Фотогалерея

Поділитися: